maanantai 13. huhtikuuta 2009

VAPAAEHTOISTYON ETSINTAA

Tana aamuna jain nukkumaan viela kun Raoul lahti, taisi ottaa eilinen vuoristokiipeily voimille, kun illalla iski migreenikin :( mutta toisaalta, vasta ekaa kertaa taalla!! Herattyani otin puhelimen kateen ja soitin niihin kahteen jarjestoon, jotka olin katsonut mielenkiintoiseksi vapaaehtoistyopaikaksi.

Ensimmaisena soitin jarjestoon "Make a Wish", joka toteuttaa parantumattomasti sairaiden lasten toiveita ja mm. vierailee sairaaloissa leikkimassa ja pelaamassa heidan kanssaan. Siella kuitenkin vapaaehtoiskordinaattori oli jossain reissussa ja tulee vasta loppuviikosta takaisin Mumbaihin, lupasivat olla myohemmin yhteydessa. Toinen jarjesto nimeltaan "Apne Aap" taas tekee tyota prostituoitujen naisten ja heidan lastensa kanssa. Sielta kysyttiin etta paasenko kaymaan jo tanaan ja paasinhan mina. Tuli loppujen lopuksi niin kiire, etta jouduin ottamaan taxin alleni. Pieni toimisto sijaitsi puolen tunnin taximatkan paassa kotihotellistamme paikallisessa koulussa aika hardellialueella. Siella tunnin ajan keskustelin jarjeston vetajan kanssa, han kertoi jarjeston toiminnasta ja pohdimme yhdessa mahdollisia tyonkuvia jarjestossa, kuitenkaan oikeastaan mihinkaan tulokseen tulematta. SOvimme, etta menen nyt huomenna toimistolle ja mietitaan lisaa. Alustavasti kuitenkin puhuimme, etta olisin tuolla sen ajan kun olen Mumbaissa. Jostain syysta en viela kuitenkaan ole ihan vakuuttunut asiasta? Sen verran vasy on nyt, etta kerron jarjestosta ja prostituoidusta enempi joku muu paiva.

Odottelin Raoulia saapuvaksi taas monta tuntia, kun se joutui (yllattaen) jaamaan ylitoihin. Loysin kivan musiikkikaupan, jossa kuuntelin ja ostelin mahtavan kuuloista indian rythm&lounge musaa :). jospa sen saisi viritettya kuuluville hotskuhuoneeseen...

2 kommenttia:

  1. Hejp ja terveiset kylmästä Suomenmaasta. Olen seurannut matkaanne siellä, ja kyllähän se jälleen varsin mielenkiintoselta kuulostaa! :) Reissulta! Nostattaa aina kuumetta lukiessa! =)
    Täällä koetetaan taas asennoitua arjen alkuun, pääsiäisvapaat meni mukavasti, tänään olikin siis kaksinverroin pahempi kuin maanantai.. Mutta siitä se lähtee, huomenna jo helpottaa, ja täytyy muistutella miksi sitä täällä ollaan. ;) Ja viikkokin on päivän lyhempi ku normaalisti. :)

    Kylmä on, pilvistä ja sateistakin. Kevättä kohden mentäessä kuitenkin, linnut on palannu ja taas on kunnon konsertot meneillään. Ja ensimmäiset krookukset kukkii! :) Leskenlehtiä odotellessa siis. :) Ja on kyllä ihana olla kahden vuoden tauon jälkeen kevät Suomessa, on tää ihanaa aikaa tää luonnon herääminen, seurata kuinka pikku hiljaa lumet sulaa, valo lisääntyy, alkaa vihertämään, muuttolinnut. Kaunista.

    Mutta teille oikeen letkeetä elämää sinne! Hengessä mukana,
    Ulla

    VastaaPoista
  2. Ulla, kiva kuulla kuulumisia ja etta jaksat kayda lukemassa meidan matka-arkea:)! Voin kuvitella miten ihanaa on paasta viettamaan kevatta pitkasta aikaa Suomessa, tekin kun ootte ollu reissussa niin jaany se valiin. Voimia tyohon ja kohtahan sita saakin jo auringosta kun se alkaa siellakin paivittain paistamaan :)

    VastaaPoista