tiistai 21. huhtikuuta 2009

FUND RAISING & JUNALIPPU KOLKATAAN :)

Aamun aikainen lintu (eli mina klo 8) lahti suihkun ja Mondegarin aamuhedelmien jalkeen bussipysakille ja sielta juna-asemalle kohden Make A Wishin toimistoa. Tanaan olin paattanyt osata reitin juna-asemalta toimistolle. Sain jarjeston tyontekijoilta kuitenkin jo tekstiviestin ja soitonkin, etta olenko eksynyt, loydanko varmasti perille :). No loysinhan mina ja suorinta reittia! Pakattiin kamat taxiin ja suhattiin 45 minuutin matka kohden pohjoista Mumbaita ja paamaranamme olikin siis Maharastran (eli taman osavaltion jossa olemme) paauutiskanavan toimisto. Sinne poydalle asetimme naytteille myytavia tuotteita ja 7 tuntia niita siina kaupiteltiin. Jokseenkin laiskasti ihmiset niita kavivat ostelemassa, mutta paivan saldo oli kuitenkin 5100 rupiaa, joka on n.100 euroa. Silla saadaan taas joidenkin lasten kauneimmat toiveet taytettya. Olimme asettuneet tv-reporttereiden salin ulkopuolelle, mutta wc oli sitten sijoitettu uutissalin tasan toiseen paahan, joten ainakun tuli hata, niin piti kavella koko salin lapi, jossa tyosketeli yli sata ihmista...ja minakun olen kuuluisa tiheasta pisuhadasta...nooh, Bhatti (jarjeton tyontekijanainen) kannusti minua kuitenkin aina rohkeasti kaymaan...heh. Saatiin kuulla ensimmaisina myos "Breaking News" eli Mumbain terroristi iskujen pidatetylla miehella ja Osama Bin Ladenilla on kuulema yhteys, on selvinnyt.

No mukavan paivan jalkeen suuntasin uusia reitteja uudelle juna-asemalle ja loysin kotia kohti menevaan junaan, matka kesti 40 minuuttia. Onneksi on LAdy vaunut niin matkanteko on vaivatonta tyttoporukassa :). Raoul oli soitellut paivallaetta junalippujen osto oli hieman hankalaa (joka nyt ei ollut yllatys, se ON hankalaa...) joten mentiin sitten yhdessa uudella tarmolla iltasella ja saatiin liput, kalliit tosin mutta halpiksia ei ollut enaa jaljella ensi viikoksi. Raoulin on kuitenkin paastava jatkamaan harjoitteluaan mahd. pian. SOitettiin eilen siis KOlkataan Matunille, joka oli vallan ihmeissaan muuttuneista suunnitelmista, meidan kun piti menna sinne vasta kesakuussa :). Tanaan ihmetys oli muttunut jo iloksi ja siella kovasti odotetaan meita :). Ja mepa odotetaan niiiin kovasti Kalkutaan paasya! Kerron sitten tietamattomille myohemmin etta kuka ja mika on Matun.

Selitin tanaan Make A Wishin toimistolla tapahtuneen ja he ymmarsivat taysin siirtymisemme syyn. Ovat aivan ihanaa sakkia, ja vahan kylla harmittaa etta jaa nyt kokematta syvemmin jarjeston toiminta, mutta olen vahvasti sita mielta etta nain on tarkoitettu tapahtuvaksi. Kalkuta odottaa :). Syotiin muuten juuri 3 eurolla iso ateria juomineen, siis niin, meilta molemmilta yhteensa 3 euroa. Pitaa vahan ottaa takaisin nuo kalliit junaliput (n.27e/lippu, auts). Nooh, matkataan kuitenkin 30 tuntia junassa niin kiva se on olla ilmastointi nain kuumilla kesakeleilla. Paatettiin kuitenkin, etta tasta lahtien matkustetaan vain sleeper luokassa, joka on halvin luokka.

Maria ja Teemua odotetaan kovasti saapuvaksi perjantaina, toivottavasti Marin lentoa ei peruta (Mari on siis lentoemanta)!! Nyt tekemaan suunnitelmia loppu ajaksi Mumbaita varten... HEi vaan kaikki ihanat siella!!

3 kommenttia:

  1. Katja, mä oon sun juttujesi vakilukija. Käyn joka päivä lukemassa, mitä ootkaan nyt puuhannut. On tosi kiva, että kirjoitat tekemisistäsi, niin pystyy olemaan hengessä mukana. Tosi kivalta/hyvältä kuulostaa tuo järjestö, mutta vielä paremmalta vaikuttaa se, että Raoul pääsee kivaan paikkaan suorittamaan harjoitteluaan.

    VastaaPoista
  2. Moikka tyttö! Tuohon järjestöön viitattiin greyn anatomian yhdessä jaksossa, eikö ollutkin että toimi myös jenkeissä? Kuitenkin joku vastaava hommeli siinä oli. Olispa siellä paistumassa auringossa ku täällä ei tuo ilma oikeen osaa päättää tuleeko lämmin vai onko vielä sittenkin kylmä...pääsee kuitenkin sitten Kreikkaan toukokuussa se sentään vähän piristää menoa. :D Zemiä sullekkin!

    T:Osku

    VastaaPoista
  3. hei vaan tyypit! IHana kun jaksatte kayda lukemassa ja kommentoimassa :) ja poika, toukokuuhan on ihan nurkan takana etta pian paaset lampoon paistattelemaan!! paljon kuvia sit kans, katellaan alkusyksysta sitten niita.

    Ja tosiaan ollaan aika innoissaan Calcuttaan lahdosta, siella varmasti saadaan molemmat paljon, vaikka en ois pistany pahakseni Mumbaihin jaamistakaan. Nain on hyva. Halauksia!

    VastaaPoista