keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

MEKKOJA DADARISTA

TAnaan on ilma tuntunut vallan siedettavalta, ihanaa! Ihankun Suomen kesa? Aamulla Mondegarissa ihmeteltiin kun tultiin pitkasta aikaa yhdessa aamupalalle. Meidan lempparitarjoilijapoika tuli taas, niinkun aina jututtamaan meita, talla kertaa vaihdettiin naamakirjayhteystiedot. Han on ollut aina niin aivan ihanan mukava. Samoin kun taman nettipaikan tyontekijat. Ja hotellin veljekset. Ja kujan koira ja hotellin partsin kissa. Naita tyyppeja tulee ikava - lahestulkoon kuukaudessa ehtii kiintymaan ihmisiin ja elaimiin.

Aamulla koitettiin saataa meille junalippuja Goalle, jonne haluttaisiin menna kun Raoulin kaveri Yltsa tulee tanne toukokuun lopulla. Kuitenkin, junaliput koko viikolle oli mennyt jo ja jonotuslistallakin yli 100 ihmista...grrrrhhskk! Huhti-,touko-ja kesakuut on koululaisten loma-aikaa ja porukka matkustaa. Etta sillain. Saapi nahda nyt miten paastaan, bussivaihtoehto on aina olemassa. Intia...ihana intia...rasittava intia...intia...koettelee...

Noh, mun piti tanaan kayda viela Make A Wishin toimistolla tayttamassa jotain kaavakkeita ja viemassa passikuvia. Raoul lahti mukaan. Toimistolla oli iloinen sakki ja holotettiin siina aikamme. Eilen olin saanut listan ruoista joita meidan pitaa ehdottomasti maistaa taalla, tama tuli puheeksi tanaankin. Keskustelu paatyi siihen etta kaikkien alkoi tehda mieli Vadapavia (leipa jonka valissa jotain perunamossoa ja mausteita) ja tytot lahtivat hakemaan meille niita kuulema jostain paikasta josta saa Mumbain parasta Vadapavia :) Vadapav osoittautui aivan ihanan herkulliseksi ruuaksi!! Ihania uusia makuja! Onneksi listalla on viela paljon uusia herkkuja joita kokeilla.

Dadarissa sitten Raoulin kanssa hengailtiin jokapaivaisilla katumarkkinoilla aikamme ja shopattiin kerrankin mullekin jotain, mekkoja ja mekkoja. Pitaa alkaa valmistautumaan Kolkataa varten, joka ei ole niin lansimaalaistunut kun Mumbai, jossa voi nykyaan kavella jopa minihameessa ja naimpa tanaan yhden intialaisen nuoren naisen (mun ikasen) perinneasussa polttavan rookiakin...kauhistus! Tanaan on alettu kuromaan kiinni kaikkea Mumbaitekemista josta ollaan "haaveiltu". Yksi tehtava oli kiertaa kulmakunnan kaikki patsas ja pashmina-huivikaupat, kun niin ollaan myyjille luvattu, ja sen teimme. Ihania antiikkiesineita olisi tarjolla aina ikuvanhoista kameroista kauniisiin vanhoihin levysoittimiin - voikun voisikin vieda kotiin semmoisia! Paivan paatteeksi paatettiin menna leputtamaan itseamme leffaan, kaytin katsomassa Little Zizou, joka on intialainen enkunkielella puhuttu perheleffa. Ihan kiva elokuva jolla oli omat hetkensa. herkuteltiin poppareilla ja jadella. Kerroin kylla Raoulille Sannan ja mun kauhukokemukset 2002 kun oltiin taal Intiassa leffassa ja syotiin poppareita, molemmilla oli suussa vahan valia karvoja/hiuksia poppareiden seassa, yok! No talla kertaa ei ollut.

HUomisen suunnitelmat hieman auki, mutta nyt pitaa lahtea kokeilemaan uusia mekkoja!! Rakkautta sinne!

1 kommentti:

  1. Moikka! Sori, ei olla blogien ihmelapsia ja huomasimme vasta etta meilla on uusia nettiystavia! Kiitos kommenteista. Toivottavasti teilla on ollut hienoa Mumbaissa ja kaikki on sujunut hyvin. Itse tulemme Mumbaihin reilun viikon paasta, ehka tormataan! Mitas, olisiko jotain must-see paikkoja? Elephanta Island? National Gandhi Park (tai joku sellainen)? Miten junalla liikuskelu siella sujuu? Enta riksoilla/takseilla? Toivottavasti blogimme on seuraamisen arvoinen, mitaan kauhean extremea meille ei ole ainakaan viela ehtinyt sattua. ;)

    VastaaPoista