keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

SHOPPING CENTERS JA VEGE-BURGERIDIILI

Heratys. suihku. Ja aamulla sain itseni Raoulin tahdissa aamupalalle :) Yhtamatkaa lahdettiin kumpikin omille teillemme, hyppasin Raoulin kanssa samaan bussiin parin pysakin ajaksi, vaihdoin paikallisjunaan, jonka lippuja sai jonotella tovin...Sanotaan, etta MUmbain paikallisjuna on Aasian vilkkain tappaus, jos ei ihan vaarin muisteta niin sita kayttaa paivittain jotain yli 7 miljoonaa matkalaista...sinne sekaan siis mahtui yksi pieni suomineitonen! Mika hauskinta minusta, niin naisille on paikallisjunassa omia vaunuja, joihin ei miehet saa tulla :). Siella sita istutaan Ladyt keskenamme, naiskaupustelijat myyvat hiuspinneja, varityskirjoja, pahkinoita ja lankakeria... Junissa ei ole oviaukoissa ovia, halutessaan saa siis roikkua ovesta puolivartaloa ulkona ja nauttia kesakuumasta tuulesta.

Mun paamaarana oli tanaan kayda katsastamassa shoppailumestoja vahan kauempaa (Bandra, Lower Parel). Ja kavinkin erinaisissa shopping centereissa kiertelemassa ja ihmettelemassa tarjontaa. Ja mika parasta EN OSTANUT MITAAN :), vaikka ehka vahan teki mieli. Intialaiset tulivat aina valilla mukavasti juttelemaan ja tiedustelemaan mita ihmetta tein Mumbaissa. Ja hymyilivat ja paata keikuttelivat selityksen kuultuaan.

Viisi tuntia ahkeraa kiertamist katkesi siihen, kun Raoul soitti etta lahdenko hanen kanssaan myohaiselle lounaalle. Hyppasin taxiin ja suhasin ruuhkassa kullan luo. Oli hauska nahda kesken paivaa (vaikka itse lounas olikin aika susi), Raoul lahti siita jatkamaan harjoittelutyon tekoa. Mina jatkoin leivankulmasta energiaa saaneena hieman kauppojen kiertelya, eksyin lansimaiseen ilmastoituun ruokakauppaan, josta sai maustettuja soijamaitoja ja tortillasipseja...Siella oli jotain innokkaita intialaisia opiskelijatyttosia vaatimassa asiakkaita osallistumaan heidan paasiaisleikkeihinsa - no mina sitten osallistuin. Piti koota pupupalapelia ja annetuista kirjaimista muodostaa sana. Palkinnoksi antoivat paasiaismunan ja paaaljon hymyja ja kiitoksia:).

Meilla on huoneessa minitelkkari, josta nakyy parinkymmenen hindikanavan lisaksi samainen maara enkunkielisia kanavia, myos mun lemppari india-kanava Star World, josta tulee vaan sarjoja, mm. frendit :). Niita lepuutellessani jalkoja katossa katselin.

Ruokahan on taalla siis taivaallista. Jotkut asiat vain nousevat aina yli toisten. Meidan lahiraflasta saa uskomattoman hyvia vegeburgereita, joita ollaan jo useampana iltana kayty popsimassa iltapalaksi, odotellessani tuota miesta kavin taas. Paatin tehda ehdotuksen ravintolan henkilokunnalle - sanoin, kuinka paljon tykkaan siina hampparin valissa olevasta vegepihvista. Kerroin sen olevan jo kolmas hamppari tasta ravintolasta. Tassa diili: kun olen syonyt 10 vegehampurilaista, he ottavat mut keittioon oppiin kuinka tehda kotonakin moista herkkua! Miehet nauroivat ja taas paataan keikutellen saoivat etta oke oke. Mina kylla muistutaan heita tasta diilista ;).

Raoulin harjoittelupaikan ihmiset ovat kovin kiireisia toittensa kanssa, niin kiireisia, etta soittivat Raoulille tassa eras ilta ja sanoivat, etta minakin voisin menna sinne hommiin!! Mitahan mina osasin tehda filmiyhtion leivissa?? No, olen lupautunut ainakin menna katsomaan. Alkaa myos lorvailu talle tytolle riittamaan, joskos sita kohta alkaisi etsimaan jotain mielekasta vapaaehtoishommaa...

2 kommenttia:

  1. Kivalta kuullostaa teidän reissu :) Mutta miten te pärjäätte koko aamupäivän hedelmäsalaatilla? :D
    Hauskaa pääsiäistä molemmille!

    VastaaPoista
  2. sita itsekin ihmettelen...kaipa se on taa kuumuus joka ei anna nalantunteelle valtaa. tai se vesilirojen maara, joka mahassa velloo :). Tosiaan ei tartte kun syoda vasta 16-18 maissa paivalla nalan puolesta. Talla ei paasiaisesta ole tietoakaan, sinne myos hyvaa paasiasta, kuka lienetkin :) kiva kun kirjoitit!!

    VastaaPoista