perjantai 24. huhtikuuta 2009

KOHTAAMISIA MUMBAISSA

Eilen aamulla koitettiin taasen saataa Goa-lippuja, mutta kaiken saatamisen jalkeen paadyttiin siihen etta palataan asiaan kun se Yltsa tulee Mumbaihin ja katsomaatn miten kay, varasuunnitelma saattaa olla ehka tarpeen... Siita sitten kohden lentokenttahotellia, yolla kun oli tullut viesti kannykkaan Marilta ja Teemulta etta "taalla ollaan!". Oltiin sovittu etta mennaan hakemaan ne hotellilta ja tultais yhdessa meidan huudeille hengaamaan.

Niimpa matkustettiin junamatka ja autorikshalla sitten suhattiin yhden Mumbain hienomman hotellin eteen ja taisteltiin hinnasta rikshakuskin kanssa - me voitettiin eika se paassyt pissimaan meita silmaan :). Varmaan aatteli etta me asuttas siina hienossa hotellissa ja etta mita hitsia noi pihtaa rahan kanssa, heh. Suomalaisten lentoemojen levahdyspaikka ei tosiaan ollut mistaan huonoimmasta paasta, aivan tosi upea hotelli. Kuvattiin ihmeissamme posliinia ja kokolattiamattoja...hotellissa sai myos valita kuudesta erilaisesta tyynysta itselleen sopivimman :). No iloisesta jalleennakemisesta innokkaat ystavykset hyppasivat autorikshaan ja kohden juna-asemaa. Teemu ensikertalaisena Intiassa ja heti tositoimiin. Mari ja ma mentiin Ladys only vaunuun ja pojat miesten karsinaan matkaamaan. Junassa oli kuitenkin ihanan valjaa ja paastiin istumaan ja nauttimaan hieman viilentavasta tuulesta. Mari innokkaana valokuvasi kaikkea mika liikkui :). Loppupaiva hengailtiinkin sitten ympariinsa kaupoilla ja kahviloissa. Oli hirmu kiva nahda ystavia, vaikkei siita viela nyt niin kauaa olekaan kun lahdettiin kotoa.

Tanaan tasta kohta puolin lahdetaan taasen Marin ja Teemun kanssa kiertelemaan, sovittiin etta he saavat itsenaisesti ottaa autorikshan alleen ja treffit juna-asemalla.Silman on viela ihan sikkurassa, mutta eikohan tasta pikkuhiljaa heraile. Meillakin alkaa viimesia vieda Mumbaissa - kolme kokonaista paiva enaa.

Katsoin HS.fi etta SUomessa jopa +20 viikonloppuna - IHANAA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti