sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

PAIVARETKI POIS MUMBAISTA

On jo myoha ja vasy. Meinasin jattaa kirjoittamisen valista, mutta jain Raoulin seuraksi niin jotain rustaan. Silmihedari ja naama palanut...aaargh, nyt ei hyva olla. Mutta muuten aivan viehattava paiva takana!

Aamulla herattiin normaalia huomattavasti aiemmin, hypattiin Gateway of Indian edesta katamaraaniin ja kohden etelaa, 20km meritieta kylaan nimelta Mandve, josta samantien jaettuun rikshaan kohden Alibagin kylaa. Olin kuullut, etta tallaiset kylat on olemassa, muuta en niista tiennyt. Nailla evailla lahdettiin matkaan ja oltiin hieman ulalla eika tiedetty mita odottaa. Parin tunnin matkanteon jalkeen saavuimme ALibagiin, syotiin siella viimein aamupalamme ja alettin tallustaa kohden rantaa. Ranta oli ihana! Katsottiin ihmeissamme kun ihmisia ja hevoskarryja kulki "vetten paalla" kohden n.500m paassa sijaitsevaa linnan rauniosaarta... wou! Meihin tarttui heti intialaisten ihana lapsenomaisuus ja ilo ja paatimme lahtea joukon jatkeeksi kahlaamaan kohti saarta. Hienohipioille oli siis hevoskarrykyytia tarjolla mutta me tahdottiin kahlaamaan :)! Vesi oli huomattavasti puhtaampaa kun taalla Mumbain edustalla...ja ihanan lamminta! farkut paalla ja kassit kainalossa sita kahlattiin parhaimmillaan niin, etta pikkupoksyt kastu veden syvyydesta. Oli kivaa! Saarella tutkittiin aikamme linnan raunioita ja lahdettiin kahlaamaan takasinpain, kun meita varoitettiin siita, etta nousuvesi alkaisi kohta.

Loydettiin Alibagista pienen etsimisen jalkeen bussistandi, josta sitten kohden Mandvea. Siella hiljaiset rannat, jossa ei suojaa auringolta lain. Koettiin istuskella puun varjossa ihailemassa merta ja rantaa, mutta oli kovin kuuma. Siita sitten taistelemaan lauttarantaan intialaisten kanssa laivan paikoista, heh. Tahankin ollaan jo totuttu - ankeeminen ja rynniminen on oikeestaan aika kivaa :).

Paluumatkalla sita jo huomasi, etta oho ja ups...on pikkasen paassy naama palamaan. Ja paatakin sarkee...Laivamatka tuntui tajuttoman pitkalle...Hotellilla sitten peiliin katsoessa totesin, etta hahhah - entisestaan oon jo rusertava ja naama taynna jotain ruskeita laikkia? ja nyt lisaksi tullut aurinkolaseista pandat - great! No eipa tuu ihan heti vastaan samannakoista tyttosta, heh. Huomenna sitten "Make A Wishin" toimistolle aamusta. Saapi nahda miten kauan Mumbaissa ollaankaan enaa, Raoulilla ongelmia harjottelun suhteen. Jos kaikki menee monkaan, niin lahdetaan Kalkutaan, jossa Raoul voi suorittaa harjoittelun loppuun ystavani Matunin nettikahvilassa. Katsellaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti