torstai 16. huhtikuuta 2009

TAISTELUA BAKTEEREJA VASTAAN

Heii ma vein voiton intialaisista popoista paivassa!!! Eilinen vuosipaiva meni siis kuumeen, jokapaikan kipujen ja lievan vatsataudin kourissa hotellihuoneessa. Raoul tuli puolen paivan aikoihin yokuvauksista kollimaan kipean viereen sankyyn. Naurettiin siina etta voisihan kaksivuotis paivaa huonomminkin viettaa, kun koko paiva kahdestaan sangyssa (mina potien ja raoul nukkuen) :).

Olin tiistaina toista paivaa siella APne Aap jarjestossa, vahan outo meininki siella, kun menin sinne niin kukaan ei puhunut mulle mitaan, istuin tunnin siina ennenkuin paikan pomo tuli. Sitten kauheasti joutui itseaan tyrkyttamaan etta voisko joku nayttaa paikkoja tai kuukausiraportteja etta pystyisi perehtymaan toimintaan... vahan nihkeeta. No kuitenkin hienon oloista tyota tekevat, tuntuu vaan ettei mulle ole oikein mitaan hommaa siella ja siksi tuntuu niin vaivalloiselta. Jarjesto on aloittanut toimintansa 1999 ja tyo keskittyy paaosin prostituoitujen naisten eli 6 vuotiaisiin tyttolapsiin, koska heilla on suurin riski joutua aitiensa tyon jatkajiksi. Jarjesto yritta tyollaan katkaista taman yleensa sukupolvelta toiselle jatkuvan kierteen tarjoamallla tytoille apua viralliseen kansalaiseksi rekisterointiin, paljon aktvitetteja aina peruskoulutuksen tukemisesta tanssiterapiaan. Talla viikolla alkoi koululaisten kesalomat Intiassa, ja nyt tytoille paljon mukavaa aktiviteettia. Katsotaan nyt milloin tunnen itseni niin terveeksi etta saan itseni paikanpaalle. Huomenna koitan kuitenkin soittaa taas sinne "Make A Wish" jarjestoon, katsotaan tuleeko mitaan...mistaan?

Tanaan olen maannut sangyssa koko paivan, toipuen edelleen (valilla lukien, sitten opiskellen valokuvauksen abc:ta ja sitten taas paivakirjaa kirjoittaen). Kavin kolmen maissa raahautumassa laheiseen ravintolaan, jossa soin alle eurolla herkullisen aterian (57 rupiaa) riisia, tulisen kasviskastikkeen, nan-leivan ja mangomehun. etta sillain. Siita sitten pikapikaa hotskulle odottelemaan etta kuis massu, muta eipa se kurinoita kummempia :). Tasta taidetaan lahtea viela romanttiselle rantakavelylle, sille joka jai eilen tekematta.

Intiassa alkoivat tanaan tosiaan parlamenttivaalit, jotka ei kylla ole nakynyt juurkaan taalla arjessa. Lehdet ja telkkarimainokset ovat taynna politiikkaa, Raoul nahnyt jonkun vaalikulkueen. Talla on kaksi vallitsevaa puoluetta, joista aina jompikumpi voittaa. Vaalit on porrastetusti ja niin, etta vasta kuukauden paasta tiedetaan tulokset. Ja nekin kuitenkin vaitetaan taas olevan manipuloidut tulokset...niinkun taallapain aina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti