torstai 2. huhtikuuta 2009

Muutto

tanaan tehtiin ratkaiseva askel, jatettiin yberkallis ilmastoitu huoneemme, laitettiin jo kaikki levittamamme tavarat takas rinkkoihin ja suunnattiin hostellin toiselle laidalle fan- (kattotuuletin) huoneeseen!! Paatettiin, etta nyt alkaa todellinen sopeutuminen tahan ilmastoon ja kuumuuteen. Lampotila on valehtelematta yli +40 paivan kuumimpina tunteina. Nyt illan lampo tuntuu melkein jopa siedettavalta :). Jee ehkapa tahan tottuu! Yo vahan jannittaa, kuinhan saadaan nukuttua kun ei ole air con viilentamassa sisuskalujamme... mutta tehtiin silti jo huoneesta kotimme - kajarit i-podilla viritetty nurkkaan ja hyllyt taynna purkkeja. Raoul virittaa illalla viela pyykkinarun johonkin nurkkaan. Voidan sinne sitten laittaa nyrkkipyykilla suihku-vessan lattialla pesemamme hikipyykit kuivumaan. Uuden huoneemme laheinen vessa on vihdoin perinteinen inkkarivessa - eli se reika lattiassa. Peran peseminen huljuttamalla, eli vedella on kyykkyasennossa huomattavasti helpompaa kuin lankkarivessanpontolla! :)

Tanaan ei olla tehty juuri mitaan. Kaytiin Mumbain modernin taiteen museossa, joka oli kylla mukava visiitti, joitain niin hienoja teoksia, etta oltaisiin otettu heti reppuihimme kotiseinalle vietavaksi jos oisi saanut. Sitten shoppailtiin... Raoulille paita, indialainen partahoyla ja Mumbain kartta ja kirjakiin viela, niin ja ihana antiikkinen kullanvarinen pippurinmurskaaja!! Vaatteet on taalla kauheen halpoja ja ihania, mutta ma olen ihan liian iso niihin :( Pitaa kovasti laihduttaa niin paasen nauttimaan kaikista hepeneista! Kadunvarsien tangoissa kiikkuu Vero Modan ja H&M:n hamosia ja tunikoita hintaan 1,5-5euroa. (ja tan tietokoneen nappuloiden valissa ja naytolla vilistelee pikkumuurahaisia, hih:)

HUomeaamuna olisi tarkoitus lahtea turisteileemaan, veneretki laheiselle Elephanta saarelle, jossa on jotain Unescon suojelemia luolia, joissa ikuvanhoja hinduveistoksia. Kaytiin Sannan kanssa saarella n.6 vuotta sitten, muttei raaskittu sitten piheina maksaa luoliin vaadittavaa turistikiskurimaksua :) nyt ollaan varauduttu siihen ja paatetty olla niin aikuisia etta meilla on siihen varaa :).

Ja viela ps. Sain ilouutisen tanaa, Mari ystavani on tulossa kuun lopulla MUmbaihin pikavisiitille, JEE!!! Raoulin ystava Yltsa tulee toukokuun lopulla, kivaa! Muita tulossa? TULKAA :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti