lauantai 4. huhtikuuta 2009

PAIKALLISBUSSIAJELU JA HYVANTEKEVAISYYSJARJESTO SUUNNITELMIA

Hihii! niin voittajafiilis - naa on nyt sitten onnistuneesti matkustanu ekan kerran Mumbaissa paikallisbussissa :) !!Hieman haki oikeeta bussipysakkia, mutta kylla sekin siis loytyi!! Nyt vaan etsimaan uusia bussireitteja ja kohteita johon suhata...

Eilen otimme matkustajaveneen allemme, seilasimme "ei-niin-puhtoisella" Mumbain edustalla tunnin verran sinne Elephanta saarelle, jossa erinaisia luolia erinaisine patsaineen. Kuvailtiin siella innoissamme intialaisia ja vauva-apinoita. Luolat ja patsaatkin oli ihan jees. Mukava paivaretki kaikkineen. Eilen tohkeissamme paatettiin iltahamarissa lahtea etsimaan Raoulille shortsejakin, paadyttiin "fashion streetille", jossa yli-innokkaita myyjia ja satoja vaatekojuja taynna erilaatuisia feikkiraasyja. Tingattiin Raoulille hyvaan hintaan shortsit ja lahdettiin hymyillen kavelemaan kotia kohti. Hetken paasta meidat ohitti sellainen meidan ikainen intialainen nainen, joka helealla aanella sanoi suunnilleen nain:"I like dhe way you bargain at dhe fashion sdeerd, I have never seen any foreigner doing id dhad way. Keep id dhad way." :) Meille tuli hirmu hyva mieli, hih!

Tanaan aamulla nahtiin intianmatkaaja ystavani ANni Suomesta. Anni on palailemassa 5kk:den Intia-tuorneelta kotiin tienaamaan rahaa, jotta voi taas tulla uudeleen. Istuttiin 6,5 tuntia eri kahviloita kierrellen ja jutellen, lahinna pienen oman hyvantekevaisyysjarjeston perustamisesta Kalkutan laheiseen kylaan - asia josta ollaan haaveiltu yhdessa jo jokunen vuosi. Jos siita haaveesta tana vuonna tekisi viela totta. Pidan teita ajantasalla. Asiaan tulee selkeytta kun paasemme jonkun kuukauden kuluttua Kalkutaan.

Maanantaina Raoulilla saattaa alkaa tyoharjoittelu ja mulla viela lomaa ihan niin kauan kunnes oon levanny tarpeeksi. Sitten rupean kattelemaan jotain pientakivaa vapaaehtoishommaa. Ehka. Meita on joka paiva, niinkuin kaikkia lansimaalaisia taalla, pyydetty avustajaksi bollywood-leffaan. Viela ei olla menty, mutta pitaa sekin kayda testaamassa :) Tai sitten otan siita itselleni kokopaiva tyon, heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti