maanantai 27. huhtikuuta 2009

SUKELLUS YLEELLISEEN ELAMAAN

Viimeinen paiva Mumbaissa takana. Aamulla oli kello herattamassa, koska mun oli tarkoitus kokeilla MArin kanssa eilen ostamaamme Henna-jauhetta, josko se olisi punaista vai ruskeaa saatika mustaa?? Rohkeana tein henna-muta-mosson ja laitoin sen paahani kera muovipussin kahdeksi tunniksi muhimaan. Ja kas, tulihan siita punaista :). Piti kayda nayttamassa kulma-apteekin miehille, etta oikeassa olitte, kylla se oli punaista. Nyt uskaltaa Marin aitikin varjata hiuksensa silla.

Uudella tukalla oli hyva aloittaa paiva...perinteisesti hedelmasalaatilla, jonka jalkeen sovimme Mondegarista saamamme uuden ystavan Ashishin kanssa kahvitreffit, jonne saapui myos hanen yli-innokas ystavansa, heh. Siina sitten tutustuttiin jaakahvin lomassa toisiimmee ja puhelimme paivan polttavista aiheista. Pojat vaittivat osaavansa tehda hyvaa ruokaa ja sovittiin, etta he tekevat meille illallista kunhan palaamme n.3 viikon paasta takaisin Mumbaihin, jos he saavat lainata ystavansa keittiota siihen tarkoitukseen. Heidan poikamies-boxistaan kun ei sellaista kuulema loydy...

Kahvittelujen jalkeen hyppasimme paikallisbussiin ja kohden Balganga tankia, joka on hindujen vanha pyha peseytymispaikka ja yksi niista nahtavyyksista joka meilla oli viela nakematta Mumbaissa. Bussi 103 kuitenkin kierteli ja kaarteli ruuhkissa ei-niin-suoraa-reittia, joten noin tunnin vietimme talla matkalla, taxilla kun matka olisi taittunut 15 minuutissa...KOhde oli kuitenkin vallan sopo ja kiva visiitti. Tasta viisastuneena nappasimme taxin (jonka mittari Raoulin mukaan oli vahan viritetty nopeammalle taajuudelle, ehkapa Raoul tietaa kun on enempia matkustellut taalla taxilla?:) kohden... BREACH CANDY CLUBIA, (hihiii!) jonne Raoulin ystavallinen uusi hienosto-intialainen-naisystava (harjoittelupaikasta) oli meidat ystavallisesti kirjannut vieraiksi sisaan. Vasyneet mielet kirkastui kun nahtiin upea ja rauhallinen maauimala meren rannalla...me hymyilevat sukelsimme vilvoittavaan veteen (ja ihan uikkareissa pystyi siella olemaan!!!) ja hymyilimme lisaa :). ja nautimme ihanasta pienesta yleellisesta hetkesta, jota venytimme kaksituntiseksi... Siina mukavassa merituulessa alkoi jo olemaan klo 18 vahan viilea ja paatimme lahtea kohden kotia, kosk emme olleet muistaneet syoda aamupalan ja kahvin jalkeen mitaan... Ehdimme juuri ja juuri juosta bussiin 133 kohden Colabaa. Matka meni salavalokuvatessa (Raoul) bussin ikkunasta.

Ja vihdoin saatiin hyvaa ruokaa! Apollo ravintelista Egg Biryani Nan-leivan ja Mangolassin kera, aaah ihanaa vaikka kovin rasvaista. Mutta ei se haitta, koska pian ollaan KOlkatassa ja Matunin aidin terveellisten kotiruokien parissa. Nyt sitten pakkaamaan. Kaytiin ostamassa Moskiitto-karkoitus-rasvaa, koska KOlkata on kuulema taynnansa niita inhottavia lentavia. Ja kuumakin kuulema on (+42). mutta seura on ainakin hyvaa :) HUome aamulla klo 06 lahto Victoria Terminus juna-asemalta kohden pohjoisempaa Intiaa. Matkan pitaisi kestaa 32 tuntia, mutta yleensa ne tuppaa venymaan...katsotaan miten kay. Mihinpa meilla tosin kiire?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti