tiistai 7. huhtikuuta 2009

VAELTELUA MUMBAIN KADUILLA

Jain aamulla nukkumaan kun Raoul lahti harjoittelemaan, vaikka oltiin sovittu etta mennaan yhdessa aamupalalle. Mutta yo oli moneen yohon kuahian kuuma ja nukuin huonosti. Herailin myohaan ja lahdin aamupalahedelmasalaatille, jonka lomassa laadin paivan ostoslistaa: Raoulille paitoja, laukku, terotin, Raoulin silmalasikorjaus, ja kaikkea kivaa mita eteen sattuu :).

Ja sattuhan sita... Koko paivan kavelin pitkin Mumbain katuja poiketen ehka joka toiseen vastaantulevaan putiikkiin. Kerran kavin paikallisessa lansimaalaisessa ilmastoidussa Barista-kahvilassa viettamassa lukulepohetkea jaakylman frappen aaressa (joka maksoi enemman kuin eilinen koko ruokani). Oli ihana kavella ja eksya sivukujille, kysya taas suuntaa ja ihmetella. Matkanvarrella nain kivan lastenvaatekaupan, josta kavin ostamassa kummipojalleni Leolle vaatteita (jotka toivon Marin vievan mukanaan kun se tulee tanne:). Vanha omistaja pariskunta oli vallan suloinen, ne osasi hadin tuskin englantia ja vaativat minua jaamaan istumaan kanssaan Chaille (=tee=teeta,maitoa, kardemummaa ja paaaljon sokeria). Siina sita sitten rupateltiin, hyvin vajavaisilla enkun,hindin ja bengalin kielen taidoilla, oli niin kaunis hetki.

Loysin kun loysinkin Raoulille paitoja, kauluspaidat maksoivat 3e/kpl. Teroitin maksoi 5rupiaa, eli oisko se nyt jotain 0,07e. Leon paita maksoi 1e. Lomapakkopussukka 0,50e. Ostin itselleni myos kasintehdyt nahkasandaalit katukaupasta, hinta 3e.

Tultiin juuri Raoulin kanssa syomasta, tulin sita vastaan kun se suhasi taxilla harjottelusta takasin tanne kotinurkille. Tassahan tama paiva on taas vierahtanyt, mitahan sita huomiselle keksisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti