torstai 28. toukokuuta 2009

KUIS OLLAKKAAN, TAASEN MUMBAISSA

Yltsa lahti juuri taksilla kohden lentokenttaa. Oli vahan haikea laittaa hanet matkaan, mukavat 11 paivaa takana. Han sopi oikein hyvin meidan remmiin. Ja mita nyt kuulosteli niin taisi matkakarpanen aika pahasti hanta puraista, hyva hyva :)!

Palasimme takaisin Goalta eilen aamusella. Viimonen paiva ruskistettiin napaamme auringon paahteessa tehden juurikaan ei mitaan muuta. Meilla on kylla Raoulin kanssa huonoa tuuria ilmastoitujen bussien kanssa. Goa menomatkalla jouduttiin sellaselle paikalle josta ei saanu saataa jaakylmaa ilmaa puhaltamasta niskaan. Ja paluumatkalla meilta puuttui koko vaimenninosa pohottimesta, eli isosta aukosta puhalsi jaatava tuuli naamaan...just kun oltiin toivuttu flunssasta. No tilkittiin sita reikaa mun mekoilla ja vaikka milla paperinpaloilla ja kaariydyttiin huiveihin ja hattuihin jne. ja siinahan se yo meni taas, unettomasti. Eilinen paiva meni sitten ensin nukkuessa univelkoja pois ja sitten Yltsan kanssa shoppaillessa, Raoulin kanssa yritettiin auttaa sen minka osasimme. Pojat tosin jo tinkaa paljon paremmin kuin mina. Musta on tullut vanha ja lepsu. Hyvin sai Yltsa lahes tyhjan rinkkansa taytettya kaikella-kivalla-tavaralla. Ja ottihan tuo ystavallisesti myos meidan tavaroita kotiin vietavaksi, niin on meikalaisilla kevyemmat reput kantaa.

Tanaan oli vahan liian aikainen heratys, mutta haluttiin vieda vieraamme viela katsomaan pohjois-Mumbain hienoja luolia (Sanjay Gandhi National Park), joita itse oltiin jo kuukausi sitten kayty ihailemassa. AIkamme taasen kallionseinamia kiipeilimme ja yhteistuumin paatimme hypata jellona-safari kierrokselle kalteroituun bussiin. Nahtiinhan me pari laiskaa leijonaa loikomassa puun alla ja tikru vilvoittelemassa lammessa. Ja voe etta sita intialaisten holoholoholoholoa!!! se oli oma nahtavyytensa kun ne rynni bussin ikkunasta toiseen niiden elainten perassa :). Ylitaydessa junavaunussa matkasivat nalkaiset matkalaiset takaisin Colabaan ja riisia napaan. Ja hei hei Yltsa!

HUomenna toivottavasti kohden Lonalvaa, siita enempi sitten kunhan tiedetaan mita siella. Ja isilla oli synttarit, vaikka soitinkin hanelle niin viela tatakin kautta paljon onnea rakas isukki!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti