sunnuntai 10. toukokuuta 2009

JAATELOA HELLEAALLOSSA

Keskipaiva. Lampoaalto runtelee naita seutuja pahasti. Eilen mitattiin vuoden kuumin lampotila Kolkatassa. 42,1 C. Kosteusprosentti 87%. Lehdesta luettiin, etta kaikki olosuhteet huomioon ottaen lampotila auringossa oli yli 60C. Tuuli on kuuma eika siita saa yhtaan helpotusta. En yhtaan ihmittele, etta lampohalvaukseen on kuollut taalla ihmisia.

Aamusella lahdettiin pariskunta matkailemaan, ma&Raoul seka Matun&Aparna. Otettiin autoriksha alle ja suhattiin Shiva temppelille, jossa hindu-ystavamme kavivat tekemassa palveluksena toiselle voiman jumalalle. Tasta jatkoimme matkaa halki kuumuvan tuulen joen rannalle, jossa hyppasimme paikallislauttaan (isoon puuveneeseen) ja kohden vastapaista rantaa. Kaikki varjopaikat olivat kannella taynna, joten istuimme soposti vierekkain sateenvarjojen alla pidellen aurinkoa. Vastapaisen rannan kylan asukit katselivat kummissaan vieralijoita. Pienen kavelylenkin jalkeen asetuimme rantaan puun alle varjoon istumaan penkille, jonka kylan mies meille siihen kantoi. Pikku hiljaa alkoi kylalaisia keraantymaan ymparillemme n.puolen metrin paahan. Siina he seisoivat ja tuijottivat meita puolen tunnin ajan. Valilla jostain juoksi lisaa ihmisia rinkiin. Me siina hymyiltiin ja tuijotettiin takasin. Kun lautta palasi rantaan, hyppasimme siihen ja palasimme samaa reittia Thakurpukuriin (Matunin kotiin) kuumuutta karkuun. Kattotuulettimet taysille, marat ratit ikkunoihin ja kaivovetta katolle viilentamaan huonetta - vahan huonolla menestyksella. Vetta paahan valilla, vaikka meita sita kiellettiin tekemastakin, koska kuulema tulee paa kipiaksi. Loppupaiva kului lohotessa, syodessa taasen chicken currya ja katsellessa hindielokuvaa. Noh, keksiyohon mennessa oli taas jotenkin siedettava olla ja saatiin nukuttua hyvin.

Aitienpaiva aamu valkeni taasen aurinkoisena ja paatettiin ottaa paiva rennosti sisatiloissa. Pesin kaivolla taasen pyykkia ja leikittiin pikkupupujen kanssa. Otettiin itseamme niskasta kiinni ja paatettiin ostaa lentoliput kotiin. Heh, ei nyt ihan viela olla tulossa, mutta 17.7. Mulle tuli jokunen paiva sitten tieto, etta mut on valittu eraaseen palokuntanuorten projektiin ja paasen Itavaltaan viikoksi heinakuun lopulta alkaen tutustumaan sikalaiseen palokuntanuorisotyohon, joten sita ennen on oltava Suomessa. Katseltiin lentoja ja tuolle paivalle saatiin halvemmat lennot kuin myohemmille paiville. Raoul oli iloinen koska nyt han saa viettaa kolmekymppisensa (19.7) Suomen kesassa kavereiden kanssa :)

Asken tuosta ohi kulki mies jaatelokarryn kanssa. Raoul tarjosi kaikille paikalla olijoille jatskit. Matun tuli just ja toi lisaa :) Eli heippodei ja hyvaa ja ihanaa aitien paivaa Mun rakas AiTi ja kaikki muutkin aidit! Lisaa jatskia syomaan siis!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti