torstai 25. kesäkuuta 2009

RAFTING IS SO MUCH FUN!!

Hei vaan pitkasta aikaa! Raoul lahti juurikin paristelemaan skootterilla Islantilaisen Evan kanssa. Harjoittelee ajoa vuoristoteilla ensin pari tuntia jotta uskallan menna hanen kyytiinsa. Taalla voidaan siis jo paaaljon paremmin. Viela on nuhaa mutta muuten kaikki hyvin. Salettiin on sikainfluenssa. Se jyllaa taalla ja kaikki yskii ja aivastelee. Mutta ma olen jo paassyt siita kauhusta yli. Hyva niin. Niistetaan niin kauan kun sita kestaa.

Ollaan oltu taalla Rishikeshin luonnon rauhassa nyt jo viikko. Me oltiin jo paatetty lahtea eilen eteenpain, mutta lykattiin viela yhdella paivalla koska taalla on niin kivaa :). Sen kolmen paivan pedissa olon jalkeen harjoittelin kavelemista ilman turhia sydamenlyonteja ja tajutonta hengastymista ensin Raoulin kasikynkassa kavellen naita vuoristoteita ylosalas. Kun se sujui, paatimme lahtea raftaamaan, eli laskemaan Ganges-joen koskia kumiveneella ja se jos joku oli kivaa! Buukattiin puolen paivan reissu, 26km joen patkaa firmasta nimelta Red Chili. Meita oli isossa kumiveneessa 9 tyyppia - 5 lankkaria ja 4 inkkaria. Joella yhteensa oltiin kolmisen tuntia pelastusliivit paalla ja punaset chilikyparat paassa. Mun yllatykseksi harjoittelimme myos pelastautumista joesta takaisin veneeseen, jos hassusti kavisi. Ganga-joki on taalla aivan jaatavan kylma! Tuli pienoisena shokkina kun opas kaski meita hyppaamaan veteen kuumasta auringonpaahteesta jaatavaan jokiveteen! Mutta mika fiilis!! Oi etta! Koskia oli ehkapa noin kuusi kappaletta, niiden valissa saatiin nauttia ihanista vuoristomaisemista. Jotkut kosket oli kylla tosi hurjia, kaikki kiljuivat joko hyvasta fiiliksesta tai sitten pelosta :). Ja yhdessa aika hurjassa koskessa opas huusi etta hypatkaa yli laidan ja sitten ne jotka uskalsi (mina mukaan lukien :) hyppasivat kosken kuohuihin ja ajelehtivat tyrskyissa huimaa vauhtia eteenpain pelastusliiveissan - voi etta kuinka hauskaa!! Kikatettiin koko sakki kuin pikkulapset! Pojat ja islantilainen kreisitytto hyppivat korkealta kallionkielekkeelta veteen viela yhdelta rannalta, mina kuitenkin toipilaana katsoin etta ylenpalttinen jaatavassa edessa hengailu ei ehka edistaisi mun paranemisprosessia. Vaikkakin kyseessa oli pyha Ganges-joki, jossa uinti vei nyt sitten todenteolla kaikki aiemmat syntini menessaan ja parantaisi minut.

Silla reissulla tutustuttiin islantilaiseen Evaan ja jenkkilaiseen Joniin, jonka kanssa ollaan hengailtu siita lahtien. Aivan tajuttoman piristavaa seuraa. Ne on vahan hullunhauskoja molemmat. Eilen paadyttiin lahtea uimaan Ganga-joelle, viilentamaan sisuskalujamme jaatavaan veteen (ainakin se tuntuu jaatavalta tassa helteessa). Ei olla siis saatu viela helpotusta kuumuuteen. Taalla on ihan yhta kuuma kuin missa tahansa muualla Intiassa talla hetkella. Ehka viela loydamme sen viilean tuulen?

Illalla meidan on aika jattaa Rishikesh taaksemme, suunnata takaisin meluisaan Haridwariin yoksi ja aamulla hypata kalliiseen ilmastoituun junaan neljaksi tunniksi, jonka jalkeen meidan pitaisi loytaa itsemme kaupungista nimelta Chandigar. Katsotaan mita sielta loytyy.

Ainiin. Me ollaan nautittu taalla myos kahdesti ihanista rentouttavista ja parantavista auyrvedisista oljyhieronnoista ja vyohyketerapioista seka paahieronnoista. Ja kaikki vain n.5 euroa... Ja tassa viela vahan fiiliksia joelta loydettyna Youtubesta, suosittelen kokeilemaan!!! : KATSO :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti