maanantai 12. helmikuuta 2007

SUURI JA MAHTAVA VENAJANMAA KUTSUU

parisen tuntia tassa aikaa junan lahtoon. mietiskelen tassa etta onkohan junassa kylma. ja etta mitenkohan mahdan saada nostettua laukkuni ylimmalle pedille (kolme kerrosta), kun en ollenkaan nyt taas ajatellut kun lippua ostin etta laukut on valtavat ja painavat. ja etta mahdunko sitten sinne lainkaan itse. no se selviaa piakkoin.

En yhtaan tieda Vladivostokin internet mahdollisuuksista, varmasti loytynee sielta, mutta jos ei niin sitten en yllattaen kirjoittele tanne mitaan vahaan aikaan. Havian nimittain 7-9 paivaksi, roikkuu milloin ja minka junan saan napattua kohti Moskovaa. Olisi kiva tehda pysahdyksia matkan varrella, muttei talla kertaa. Liian kylma ja ihan liian paljon kantamuksia. Moskovasta sitten viimeistaan annan kuulua itsestani. Venalaisen Sashan kaverit on lupautuneet majoittamaan mut luokseen jos ovat kaupungissa kun sinne saavun. Se on kiva se, silla Moskovassa hostellissa asuminen on kallista. Sasha itse reissailee talla hetkella jossain Kasmirin tai Pakistanin seuduilla.

eile illalla taalla oli -15 pakkasta ja viima. aivan liian kylma ihmisen olla. Katsoin etta Vladivostokissa olisi -9. Hyva ettei kylmempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti