keskiviikko 15. marraskuuta 2006

HARTALIN NELJAS PAIVA TAKANA

Aamulla herattiin kaijan kanssa vilkuttamaan 5 matkalaiselle, jotka pakattuaan kamppeensa ambulanssin penkkien alle ja keksittyaan peitetarinan ambulanssimatkan tarkoitukselle. Anni ilmoitettiin potilaaksi ja Dhakaan taalta piti paasta sydankohtauksen takia. Pauliina toimi Annin siskona, suominainen aitina ja ruotsalainen mies isana ja intialainen mies bengalina jonka Annin "vanhemmat" olivat hanelle tulleet valitsemaan...no joo, mutta matka oli mennyt hyvin ilman pysaytyksia ja 6 tuntia myohemmin saatiin puhelinsoitto Dhakasta etta kaikki onnellisesti perilla. Kaijan kanssa sitten jaatiin ihmettelemaaan etta mitas me taas tanaan tehtaisi. Kaytiin sitten juttelemassa meidan supervisorin kanssa lahdosta ja todettiin etta se on aika lahella...arviointeja taytettiin ja harjoittelutodistuksista puhuttiin. Paastiin myos vierailulle huumeiden kayttajien vieroituskeskukseen, jossa kavimme vastavuoroista mielenkiintoista keskustelua vieroituksessa olevien kanssa. Laakkeetonta terapiaa tarjoavat ja paikan toimintaperiaate kuulosti vallan vertailukelpoiselta suomeenkin nahden. Oltiin tosi yllattyneita siita ja myos ilahtuneita etta saimme mahdollisuuden vierailuun. Valaisi paljon. Huumeet on taallakin kasvava ongelma ja ei vain huonostimenestyvien keskuudessavaan ihan keskiluokan piireissa myos.

noh, sitten saatiin kuulla, etta taas oli tullut puhelinsoitto tan paikan pomolle National Security Unitilta (joka siis valtion viranomaisten joku turvallisuus toimisto), etta miten me valkoset oltiin eilen taas kaupungilla kun meidat pitaisi pitaa sisatiloissa Hartalin aikaan... ei oo todellista...isoveli meita taalla valvoo. No selityksia kun moiseen kyttaamiseen vaadittiin, niin naa kertoi, etta valtion viranomaiset huolissaan siita, jos ulkomaalaisille jotain tapahtuu niin niille tulee vaikeuksia sitten ulkomaiden kanssa. Etta semmosta.

Juurikin tuli uutinen, etta Hartalissa nyt kolmen paivan tauko ja ihan yllatykseksi siis huomenna pitaisi paasta liikkeelle, mika on IHAN MEGA HYVA JUTTU! paasen siis mita luultavimmin huomenna tekemaan haastatteluja. viimeisia viedaan. Valoa ja lampoa talveen. Olette mielessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti