perjantai 2. syyskuuta 2005

NI HA FROM CHENGDU!

Kuumaakin kuumemman auringon alta. Onneksi on jo ilta, tama paiva on ollut aivan jarkyttavan kuuma! saapi nahda pystyyko yolla nukkua lainkaan... olisi uni tarpeen, viime yona kun jai vahan vahalle unet kun piti jo ennen viitta nousta ja lahtea kohti Beijingin lentokenttaa. Niinpa ma sitten aamulla lensin n. 2000 km etelampaan kahdessa tunnissa vaivattomasti Nyt siis Chengdussa, joka osoittautui mun ennakko-odotuksista poiketen vallan suureksi kaupungiksi lukuisine pilvenpiirtajineen, joskin pienempi kun Peking.

Hostelli on aivan ihana! Ja taalla on saksalaiset pojat trassiberian junamatkaltakin Tosi kiva nahda jalleen! Kierreltiin paiva kaupungilla ja koitettiin jarkata lupaa ja lentoja Tiibetiin. Tiibetissa vietetaan parhaillaan sen 40 vuotis "vapautumisjuhlaa" (niin joo niinpa =niille jotka jotain Tiibetin historiasta tietaa...) joten sanottiin etta ei onnaa kun vasta viikon paasta, mutta eihan mulla ole aikaa viikkoa odotella!!! eika ollut saksalaisillakaan. Kierreltiin vahan paikkoja ja sitten ONNISTUTTIIN LOYTAMAAN PAIKKA JOKA LUPASI LIPUT JA KULKULUVAN SUNNUNTAIKSI , how happy I am!! Kuitenkin koitan malttaa kunhan huomeillalla saan (ehka) liput kateeni... sitten on bileet!

Huome aamuna menen Katsomaan JATTIpandojen kasvatuskeskusta (tms.) jossa pitaisi olla n. 40 nallea, can't wait to see

Ainiin, pikku juttu: KIINANMUURI oli aikasta vaikuttava! 7 tuntia kaveltiin muurilla ylos alas, tuntui ihan epatodelliselta olla Kiinanmuurilla, se oli kaunis paikka! Paiva oli kuuma ja poltin itseni. Kavin pulahtamassa muurin viereisessa lammessa, se oli hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti