keskiviikko 21. syyskuuta 2005

HUE, KUUMA JA HIKI

Niin, taalla sita nyt ollaan. Vietnamissa, Huen kaupungissa. Saavuttiin tanne eilen (16 tuntisen yobussimatkan jalkeen, bussi hajosi ??? matkan varrelle ja ooteltiin vajaa 4 tuntia keskella ei mitaan...) Taalla on siis KUUMA ja HIKI, molempia ja runsaasti. Kai tahan tottuu? Kaupunki on aika kiva, meri Ei siis ennakkotietojen mukaan ole juurikaan tassa (vaan n.20 km johonkin suuntaan), mutta joki virtaa kyllakin. Tahan mennessa ei olla nahty juurikaan muuta kun katu hotellin ja sairaalan valilla, joten lisaa kuvauksia myohemmin seuraa. Eilinen vietettiin etsien itsellemme mukavaa asumusta ja loydettiinkin lopulta. Meilla on mukava huone kylpyammeineen ja telkkareineen, jaakaapilla ja kahdella sangylla (maksaa 3e/hklo/yo)

Tanaan siis hieman hankalan alun jalkeen loysimme yhteyshenkilomme Dr. Luc Ha:n (simpsakka naislaakariope) joka heti esitteli meille koulun ja lahi sairaalan. Meita kierratettiin sairaalan osastoilla, synnytyssaliinkin vaan tosta noin mentiin etta "hei kauas sinulla on ollut synnytys kaynnissa (????), siella oli siis kahvoilla makaan nainen joka siina jo tunnin odottannu...onneksi ei ihan viella paasty synnytysta seuraamaan kun ei siihen ollu henkisesti varauduttu. Mutta kylla halutaan menna katsomaan ja monta! Huomenna mennaan tsekkaan isompi sairaala ja sitten saadaan paattaa missa halutaan oppia ja mita ja miten kauan. Kerron sitten.

Ruoka on taalla mahottoman hyvaa! AIVAN IHANAA! Ollaan myos maiseteltu paikallista olutta, mutta vaan maisteltu. Hassua ajatella etta taalla kaksi kuukautta. Ajatuksenamme on kuitenkin reissata viikonloppuisin, katsotaan. Pitaa sita kuitenkin levatakkin. Ollaan molemmat Annan kanssa oltu aika vasyja tasta kuumuudesta ja kavelemisesta. Kuitenkin kaikki nayttaa iahana valoisalta kun loydettiin oikea henkilo oikeasta paikasta ja vihdoin paastaan tekemaan mita tanne tultiinkin, oppimaan maailmaa ja siina sivussa kai vahan sairaanhoitoakin...

Terveisia ja haleja kaikille! Muistakaa polttaa kynttiloita! Ja onhan kaikilla palovaroittimet kunnossa??? (Pitaahan sita palokuntalaisena vahan yrittaa valistustoimintaa taaltakin kasin...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti