keskiviikko 14. syyskuuta 2005

PARI TUNTIA JA TIIBET JAA TAAKSE

..niin, parin tunnin paasta sitten lennan (jalleen, kolmannen kerran) Chengduun, josta viela Kunmingiin. Olen siella keskella yota... taidan ehka jaada johonkin lentokentan penkille nukkumaan...?

Pari paivaa taalla Lhasassa tuli vietettya ylimaaraista, kun omaa tyhmyyttaan meni ostamaan lentolippuja liian myohaan. Luulin vaan, etta kun 7 lentoa paivassa on pois taalta, etta saa lennot tosta vaan ,muttei se ihan niin ollut. Noh, kaksi relapaivaa tuli ihan tarpeeseen, sen verran vasy on tasta kuukauden (jopa on mennyt aika nopeasti!!) jatkuvasta uuden kokemisesta ja eteenpain menemisesta. Olen istuskellut ravintoloiden terasseilla juoden jasminteeta, inkivaariteeta, sitruunateeta jne. ja katsellut kun kaduilla vilisee tiibetilaisia perinneasuineen, lansimaalaisia trekkausvaatteineen, kiinalaisia turisteja hassuine hattuineen ja punakaapuisia munkkeja kaljupaineen. Sitten olen myos ajellut pyoralla ympariinsa, vahan harjoitellut Vietnamia varten, siella kun haluaisi vuokrata pyoran omaan kayttoonsa Huessa, ja siellakun on vahan vissiin enemman populaa kun taalla... so, hyvaa harjoitusta.

Tahdon ehdottomasti tulla Tiibetiin uudestaan, ajan ja kunnon varustusten kanssa. Haluan paasta nakemaan mt. kailashin ja tietty Mt. Everestin basecampiin pitaa paasta kaymaan. Jai myos paljon muuta nakematta, jotka tahdon EHDOTTOMASTI nahda. Nain ja koin kuitenkin Lhasan ja villin tuulisen Himalajan (pienen osan siita) ja mitaan en vaihtaisi pois. Tiibetilaiset on niin kauniita ja hymyilevia ihmisia.

So, siella kuulema on syysmyrskyt kaynnissa. Laittakaahan lampimasti paalle ja kohta saatte alkaa polttaa kynttiloita kun on niin pimeeta? Kivaa

HEIPPA TIIBETISTA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti