keskiviikko 31. elokuuta 2005

PEKINGIN ANKKAA MASSU TAYNNA

Pekingissa siis . Matka tanne oli pitka ja tuskainen, yobussi kesti 19 tuntia. Bussissa oli pedit (niin) ja mulla paikka tietenkin ylapedilla bussin takaosassa. Tie Pekingiin oli paikoittain KAAMEE ja pompinta takapedilla sen mukaista... voinette kuvitella?

No mutta Peking...tama on aika mieleton kaupunki vaikken niin olettanutkaan. Iso kun mika, Tiananmen aukio komea Maon naamoineen, kymmenet temppelit, upeat puistot, kiinalaisia kyltteja joka puolella, jotka valaistu illalla upeasti! Pilvenpiirtajia, saatepilvia, tuhansia pyoria, ihanaa ruokaa (jotain ihan muuta kun suomessa kiinalaisessa ravintolassa syodaan, vaikka sekin on hyvaa). Nyt on massu taynna Pekingin ankkaa, joka siis osoittautui oikein maittavaksi Taalla siis saa kaikkea ravintolasta, kuten varmaan tiedatte: mm. ankan paata, rapyloita, lehman mahasuolia, korvia, varpusia, etanoita, sammakoita, kaarmetta, anything...

Noh, huomenna pitaisi loytaa tie Kiinan muurille. Ylihuomenna mulla on lento Chengduun, etelampaan Kiinaan, josta pitaisi jarkata lupa Tiibetiin. Tallaista taalla siis tanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti