torstai 25. elokuuta 2005

TAKAISIN ULAN BATORISSA

no niin, kuin uusi ihminen kolmen yon ja paivan maaseudulla olon jalkeen. Siella oli NIIN KOVIN KAUNISTA, ettei sanat nyt oikeasti riita kuvailemaan! Vuoristoa, kukkuloita, vehreita sellaisia, kymmenia ja kymmenia hevosia laukkaa vapaana harjat hulmuten, lehmia, vuohia, lampaita, jakkeja laiduntaa, isot mustat linnut lentaa, hiljaisuus. Mongolialaisessa jurtassa nukuin, soin paikallisen perheen tekemaa ruokaa (vuohta tottakai ja aina). Jurtta on kuin puolijoukkueteltta, mutta tukevampaa rakennetta. sisalla oli kamina ja sita tarvitsikin, silla yhtena paivana satoi ihan koko paivan. eilen ratsastin hepalla 5 tuntia ja se vihdoin alkoi totteleenkin minua . Ratsastaminen oli kylla kivaa, voi kun ainakin sanna ja mari olisi nauttineet kovasti myos! tana aamuna sitten otin bussin takaisin kaupunkiin. en onnistunut saamaan junalippuja eteenpain, mutta aamulla uusi yritys. jos onnistun, huomenna jatkuu matka kohti kiinan rajaa. katsotaan.

tanaan kavin katsomassa perinteista mangolialaista tanssia ja musiikkia hienossa teatterissa, oli upeaa. mun naama on palanut maaseudun jaljilta.

Tanne pitaa ehdottomasti tulla uudelleen. aivan liian kaunis maa jattaa enempi tutkimatta! Suosittelen ehdottomasti kaikille! taalla jo iltamyoha. jotain syomaan nyt ja sitten nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti