tiistai 1. marraskuuta 2005

taalla tuulee ja tuivertaa...

Heii kaikki pitkasta aikaa! Mistahan sita aloittaisi? Noh, taalla siis ainakin sataa ja myrskyaa, taifuuni on tuossa merella ja tata myrskya kestaa kuulema 2-3 paivaa, nyt jo kadut tulvii, mutta ei hataa, tuulee vaan kovaa ja sataa hulluna...semmosta. Junat ei kulje tulvien takia.

harjoittelussa viime viikolla oltiin katsomassa lasten avosydanleikkauksia. se oli todella mielenkiintoista katseltavaa! Siina se pomppi ihan meidan silmien edessa. ja niin ne vaan sen pysaytti, parsi reijan umpeen ja taas kaynnisti. Ihmeellista! Paikalliset kirurgit ovat myos sekopaita, se on todettu. Kuka esittelee kunfutaitojaan potkimalla laitteita ja kuka kyselee ollaanko sinkkuja ja lahdetaanko kahville kesken leikkauksen kun siina on maha levittimilla auki meidan nenan edessa... Toistaiseksi ei olla kahville viela eksytty, kun yleensa pyynnoista on mennyt vain hamilleen. Eihan tollasia asioita voi kysella kesken leikkauksen!! Oltiin myos ilta paivystyspolilla ja siella tuli vahan teho-osastomeininki Paastiin assaamaan hullua kipsaussetaa. Ma tein kipsausliinoja ja Anna veti ruiskuun puudutteet ja vahti kipsiliinojen kuplia (hurjia vastuutehtavia ). Ei tykatty hullusta kipsaussedasta, kun se matkas taysia mahaan 14-vuotiasta juuri jalkansa murtanutta poikaa, joka huusi kivusta (se ei siis olis saanu huutaa kun sattu vaan olis pitany kestaa niinkun mies). Tanaan leikkaussaliin tuli kaksi kanadalaista laakariopiskelijaa ja oli kiva katsella niiden jarkyttyneita kasvoja kun ne katseli leikkaussalin menoa, ihan niinkun mekin pari viikkoa sitten. Kaikkeen sita vaan nakojaan tottuu...(ehka vahan pelottavaakin). Tama viikko viela leikkurissa, ensi viikolla siirrytaan lastensairaalaan.

Tumppu lahti jatkaa maailmanymparysmatkaansa kohti Thaimaata nenunsa suunnaten. Oltiin porukalla viikonloppu etelassa Nha Trang nimisessa kaupungissa. Reissu ei menny ihan putkeen... joo, paastiin tanssimaan, joo paastiin lillumaan mereen ja aaltoihin istuskelemaan, mutta "merisairaus" iski seuraavana aamuna kun Annan kanssa lahdettiin laivamatkalle merelle. Edellisillan tapahtumiin tarkemmin menematta, saldona oli yksi varastettu laukku (sisaltona yksi kamera neljane muistikorttineen ja kaksi rahapussia). Paasimme siis myos asioimaan, oi niin mukavien, avuliaiden ja ystavallisten kommaripoliisien kanssa...kerrotaan lopputulos kunhan saadaan asia paatokseen.

Nha Trang ei oikein ollut siis kaupunki meidan mieleen. Naiseksi muuntautuneet mies huorat tulivat kaupittelemaan itseaan ensin Tumpulle, sitten Annalle. Seuraavana iltana samat kaverit yrittivat ryostaa jo ryostetyn Annan, kovasti se niille Suomea kiros niin lahtivat karkuun. Myoskin huumeita siella yritettiin kaupitella, tosin vaan Tumpulle, ei meille. Se vissiin oli sen verran epailyttavan nakonen kaveri partoineen kaikkineen .

No ei muuta. Taalla sita siis taifuunia odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti