sunnuntai 20. marraskuuta 2005

VIIMEISTA KERTAA HUESTA

Nyt on lahto lahella. Kolmisen tuntia ja on sanottava hyvasti Huelle, kun lentokenttabussi tulee meidat hotskulta hakemaan. On tassa jo viimeiset pari paivaa ollut tosi haikea olo ja kyyneleet tullu valilla silmiin molemmille. Harjoittelun ohjaavat laakarit, kantisravintolan mukava tati ja kulmien muut "tutut" ihmiset on jo hyvastelty, enaa on jaljella meidan hotskun henkilokunta (ja se ei oo ihan helpoimmasta paasta se hyvastely). Mutta elama on. Vahan yli kaksi kuukautta taalla on mennyt alyttoman nopeasti! Ja on ollut ihan alyttoman mahtavaa. On tosi haikeeta lahtea, vaikka tietaakin etta edessa on viela kolme viikkoa tehokasta reissuaikaa.

Kaytiin yrittaa vaihtaa rahaa pankissa, kun tarvitaan PALJON dollareita cambodiaan ja Laosiin, kun noissa maissa ei ole yhta ainutta raha-automaattia. Pankissa meille kerrottiin etta ehei tytot, ei tassa maassa vaihdeta paikallista valuuttaa (dong) dollareiksi, menkaa kultakaupasta kysymaan... jepjep. Saatiin nyt kuitenkin sitten hotskulla vaihdettua dollareita taskuun nippu (ja rinkkaan ja rintsikoihin ja vyolaukkuun ym. piilotettavaksi).

Seuraavana suuntana siis: Saigon, Mekong Delta (nama siis viela Vietnamia), Cambodia, Laos, josta Thaimaan puolelle ja Bangkokiin. Laosissa selviaa saanko viisumin Intiaan, jos saan sen kasiini, niin palaan Suomeen vasta 23.12, muuten alkuperaisen suunnitelman mukaan 14.12.

SE ON SIIS VIIMEISEN KERRAN HUESTA MORO! NYYYH ...

ja tassa teille Vietnamin lippu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti