perjantai 4. marraskuuta 2005

E-MAILOSOITE VAIHTUNUT!!

Heip kaikille! Ihan ekaksi, nakojaan nyt jippii on tehnyt siirtyman mun kohdalla netti.fi:hin, eli siis suomeksi sanottuna mun nykyinen e-mail osoite on:

katja.harapainen@netti.fi

Ei siis enaa postia jippii.fi:hin, okei?

On vahan tyhja olo taas, sairaalalla on nyt siis leikkurijakso loppu. Oli aika rankkoja tapauksia vikalle paivalle. 28-vuotias nainen, jolla aivokasvain ja vauva massussa 33 viikoilla. Vauva piti keisarinleikata, se synty elottomana joten jouduttiin nakemaan elamamme eka elvytystilanne pitkaan ne elvytti ja vauva saatiin kun saatiinkin elavien kirjoihin. Tieda sitten miten selviaa kun ei nailla ole mitaan keskosvehkeita ja valineita... Aiti sitten siina samalla leikattiin, kun massu oli umpeen kurottu. Paanahka auki ja kalloluu pois. Kasvain oli todella iso, ei ne sita edes alkanu poistaa Illalla oltiin sitten viela emergency-leikkauksessa ohjaavan open kanssa ja pasin assariksi kun miehen jalkoja yritettiin kuroa jaloiksi, se kun oli eilen jaanyt junan alle. Alloa katseltavaa ja kokeiltavaa. Paasin tekemaan tikkeja ja mun kadet vaan tarisi ja kirurgi nauro mulle mutta sain tehtya 4 tikkia ihan ite! Ja hei, muuten on tainnu unohtuu kertoo etta paasin tossa joku viikko sit laittamaan myoskin vikon (= neula verisuoneen, josta tippa laitetaan menemaan) ja se meni ihan ensi yrittamalla !! Meita vahan harmittaa lahtea leikkaussalista, siella oli mukavaa, vaikka rankaa. niinkun synnytyssalissakin. Kaksi viikkoa lastensairaalassa, sitten paastaan reissuun...

Ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!

p.s. Meidan sairaalassa on kuulema yksi potilas hoidossa lintuinfluenssasta. Paatettiin nyt sitten lopettaa kanan syonti taalla kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti