torstai 3. marraskuuta 2005

...laukkutarinan jatkoa.... featuring Anna

Miun laukku siis varastettiin ja halusimme Katjan kanssa jakaa teille hiukan tata asian hoitoa....Eilen illalla siis vietettiin runsaasti aikaa paikallisten poliisien kanssa ja voidaan kertoo, etta ne on aika suhteellisen pelottavia. Onneksi meidan laakariope"kaveri", jonka olemme Bini-Beniksi ristineet, oli auttamassa ja tulkkaamassa asian hoidossa.

Naa kommaripoliisit kiinnittaa kaikkeen oleelliseen huomiota kun kyse on ryostosta. Kuten: "Mita musiikkia kuuntelitte kun laukku varastettiin?" 'Zen Cafeta.' "Voitko kirjottaa sen meille paperille?" Mina reippaana tyttona kirjotin ja siina seta sitten kirjottaa mallista poliisiraporttiin, etta tytot kuunteli joen rannassa Zen Cafeta kun toisen laukku varastettiin. Samoin niita kiinnosti, kun oltiin kayty netissa ennen varkautta, etta keille laitettiin mailia, mita tehtiin netissa, oltiinko samalla vai eri koneilla?! Poliiseja myos kiinnosti, etta milla osastoilla ollaan oltu harjottelemassa, mita ollaan siella tehty ja mita kuvia miun kamerassa oli. Varsinkin piti selittaa tarkkaan, etta mita kuvia sairaalasta oli otettu. Miten naa liittyy koko varkauteen???? Noh, melkein nelja tuntia siella meni ja h*lvetin vasy olo sen jalkeen, kun kello oli jo aikaa sitten ohittanut meidan normaalin nukkumaanmenoajan. Mentiin myos silloin yomyohilla takas sinne joen rantaan, missa poliisit pilkkopimeessa taskulampun valossa otti kuvia rikospaikasta, kuten jenkkisarjoissa konsanaan. Laittovat jopa numerolapun siihen paikalle. ARGH! Olisivat varmasti pyytaneet nayttelemaankin tapahtumat, jos olisivat englantia niin hyvin puhua. Ollaanpa nyt sitten paasty vietnamilaisen poliisijeepin kyytiin. . Oli poliisit kayneet hotellillakin meidan passeja tarkastelemassa ja hotellin henkilokunnalle tapahtumasta kertomassa, ja meille ei edes viitsitty kertoa, etta niin tekevat... MUR!

Juu, taifuuni sitten paatti vahan kayda riehumassa tuolla Kiinan merella ja Huessa se naky tulvana ja myrskyna. 7 ihmista kuoli taalla Huessa, en sitten tieda koko Keski-Vietnamin menehtyneista. Kylla, meillakin rupes vahan pelko hiipimaan mieleen, kun yhdessa vaiheessa iltaa meidan kylpparissa oli sahkoisku.. Kamalat aanet, koko kylppari valastu "salamasta" Molemmat juoksi kaytavaan ja samantien meni sahkot. Oli paassy ikkunasta vetta kylpparin lamppuun ja se sitten siella kartsas. Meidan rakas hotellin henkilokunta ei vaan meinannut ymmartaa, etta mita oli tapahtunut. Yksi niista tuli vaan ja otti lampun irti katosta ja laitto vessan oven kiinni ja sanoi, et kaikki on nyt kunnossa. Jouduin jo melkein hermostumaan ja jopa korottamaan aantani, kun jo kymmenkunta kertaa oli sanottu, etta taalla huoneessa ei uskalla nukkua, tehkaa jotain asialle, niin taa vaan laittaa ovee kiinni ja hokee "No problem!" Taisivat kaikki ukot olla vahan maistissa siina vaiheessa iltaa. Loppujen lopuks paastiin kuitenkin viettamaan yo henkilokunnan omassa huoneessa patjalla nukkuen, kun itse nainen kavi siskontyttonsa kanssa nukkumaan lattialle. Vahan havetti taa jarjestely, mutta... Nyt kaikki pitais olla korjattu ja ei ainakaan mikaan ole viela prakannut uudestaan. Taifuunin piti aiheuttaa 2-3 paivan kaatosateet ja tulvat, mutta ei kylla seuraavana aamuna ollut tietoakaan mistaan sateista, eika sen jalkeen ole pisaraakaan tullut taivaalta...

Riittaisikohan taa talla kertaa avautumisesta.. Viime viikko on siis ollut aika katastrofaalinen verrattuna alkumatkaan, mutta karsa ylos maasta ja kohti uusia seikkailuja. Huomenna on vika paiva leikkurissa, ehka saattaa tulla vahan ikava niita laakareiden ja hoitsujen suklaasilmia, jotka aina tuikkii sielta maskien takaa.. hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti