lauantai 23. syyskuuta 2006

PALATSIN NURKISSA ULVOO TUULI

Taalla sataa vetta jo kolmatta vuorokautta ihan putkeen.ja tuulee niin etta palatsin nurkissa ihan ulvoo. Onneksi sataa vaan sellasta kaameeta tihkusadetta, lehdesta luin etta Kalkutassa taa koko aika tullu vetta kaatamallaja ei hyva. Ei myoskaan taalla kuulema hyva, silla vaa monsuunisateet tuli kuulema kuukauden liian myohaan ja nyt alkutalven vihannessato meni piloille. ja Bengalinlahdella on tuhansia kalastajia kadoksissa sateiden ja myrskyn takia Sadetta on luvattu jatkuvan enaa nelja vuorokautta...

Me ollaan siis taalla palatsissa vaan lorvittu vapaapaiviamme, kun ei oikein uloskaan oo menemista saan takia (ollaan me kylla silti kayty ainakin vahan kavelemassa). Oltiin tossa yksi paiva isolla luennolla paikallisten laakariopiskelojoiden kanssa ja ne kutsu kylailemaan niiden yliopistossa tassa joku paiva. Samoin RDRS:n pikkupomon lapset kavi meita jututtamassa yksi paiva ja pyysivat kotiinsa vierailulle lahiaikoina. Kiirjastossa ollaan etsitty matskua opintotehtavia varten. tehty lettuja meidan palatsin (=guesthousen) henkilokunnalle. hopotetty ja naurettu. lorvittu. pesty nyrkkipyykkia. vaihdettu huonekalujen jarjestysta meidan huoneessa kodikkaammaksi. kuunneltu hindipoppia.

HUOmenna lahdetaan katsastamaan Lalmonirhatiin terveysprojektia (jEE) ja tullan takaisin torstaina. Mr. Parta lahtee meille taas paikkoja nayttamaan. Raporttia seuraa perasta. Siella kuulema kesa edelleen,taalla se suomen syksy talla hetkella.

Lampimat halaukset kaikille taalta kaukaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti