torstai 6. lokakuuta 2005

HEII!! Huessa takaisin. kolme paivaa HoiANissa vierahti nopeaan. Siella oli kaunista! Meri ja ranta olivat kuin parhaasta aurinkomatkojen esitteesta kuva! Vesi oli lamminta ja siina oli IHANA lillua! Paastiin myos, hom, vahan shoppailemaan kun kaupunki on kuuluisa raataleistaan ja suutareistaan, teetettiin sitten vahan thaisilkista vaatteita ja yhdet kengatkin omilla mitoilla... kaytiin myos katsomassa jotain ikivanhoja temppelinraunioita, oli ne oikeasti upeita mutta oli jarkky kuuma paiva ja annalla kamala flunssa (lintuinfluenssa??no ei . Joella kaytiin myos risteilemassa ja semmosta pienta motskarikyydilla mentiin myos. Oli siis vallan rentouttava reissu.

Hueen kun palattin, vaihdettin hotellia vaihtelun vuoksi. Meilla on oma parveke (vuoristonakoalalla) ja ikkunasta nahdaan myos sairaala, eli eipa ole pitka tyomatka. Viela viikko ollaan siis synnytyssalissa. Tanaan nahtiin keskenmeno

Eilen taalla satoi ja lujaa ja kovaa koko paiva, yolla ukkosti. Kai ne monsuunisateet tannekin pikkuhiljaa laskeutuu tuolta pohjoisesta? nyt ei enaa kuitenkaan ole niin kuuma kuin taalla aluksi oli, hyva niin.

Siella on kuulemma ihanan aurinkoisia syyspaivia. Eilen illalla kun sade ropisi kattoon ja oli synkkaa, sain pienen palan syksyfiilista vahan sita syksya kylla kaipaa. HALEJA ITSE KULLEKIN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti