lauantai 8. lokakuuta 2005

KADUILLA TULVII...

HEII vaan taalta monsuunisateiden keskelta! Toista paivaa sataa kuin isolla amparilla vetta kaataisi joku taivaalta. Viemarit ei kaduilla veda ja risteykset tulvii niin etta puoleen saareen jaa valilla kahlata, useimmissa kohdissa kuitenkin vaan nilkkaan asti. Annalta hajosi kengat kesken tyomatkan aamulla ja se paineli paljain jaloin menemaan. Mun intiassa teetetyt popot viela toistaiseksi on kestaneet. Meidan hotellihuone on kuudennessa kerroksessa, naureskeltiin eile aamulla etta no meita ei ainakaan tulvat hairitse, mutta illalla kun sato melkein vaakatasossa niin ikkunoista tuuli vinku vahan elottavasti ja kun ei tiivisteita ollut niin norona vetta sisaan ja lattialla latakoita... vahan siirreltiin huonekaluja ja pyyhkeilla javerhoilla tiivistettiin ikkunoita... vahan janskatti kanssa kun vietnamin uutisissa naytettiin karttaa ja semmosta punaista pyorretta ja nuolta kohti Hue:ta, mutta ei sit missaan BBC:n uutisissa taas mainittu mitaan niin jarkeiltiin ettei se mikaan hirveen iso taifuuni voi olla Sataa vaan ihan hullusti ja lupailevat jatkuvan vaivaiset kolme paivaa enaa.

Noh, sitten harjoittelusta ja sairaalasta. Tanaan yksi mukava laakari kysyi meilta etta halutaanko me leikkaussaliin katsomaan keisarinleikkausta. JOO! (vaikkei henkisesti oltukaan varausuttu siihen). SItten mentiin. Yrittivat 20 minuuttia tokkia mammaan epiduraalipuudutusta, muttei onnitunut, joten nukuttivat, intuboivat ja laittoivat hengityskoneeseen mamman. Sitten massu auki ja se oli kylla mielenkiintoista ja jannaa! Meikalainen kun ei sita teho-osastoakaan ole koskaan seurannut niin se oli kylla aivan tosi jannaa. Mutta EN pyortynyt, oksentanut enka mitaan muutakaan vaan seurailin mielenkiinnolla ja kieltaydyin leikkaamasta napanuoraa kun ekaa kertaa ihan kiva vaan nahda mita tapahtuu noin yleisesti. Vahan sain hanskan vereen kun pidin hetken kiinni jostain levittimesta kun ompelivat massukerroksia kiinni Hieno vaavi syntyi (eipa tullut pantua merkille oliko tytto vai poika??)

Semmosta. Taalla on salettiin enempi syksyfiilis kun teilla siella. Katoin et +14 ja aurinko paistaa taydelta taivaalta. Taalla se vaan sataa, sataa ropisee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti